• VI HAR FAGLIGT STOLTE MEDARBEJDERE!

Brædstrup VVS Teknik ApS blev etableret i 1979 og er siden 1992 drevet af Ole Bilstrup, som har opbygget virksomheden til i dag at beskæftige mere end 40 ansatte, der hver især bidrager til en bred faglighed.

I efteråret 2017 blev der taget de første skridt i starten på et generationsskifte, idet Niels Krogh er blevet medejer af Brædstrup VVS Teknik ApS.
Niels blev i år 2000 færdiguddannet her i huset som vvs-montør, men tilføjede hurtigt autoriseret vvs-installatør til sit CV , hvorefter han i 2004 blev genansat, men denne gang som vvs-tekniker og projektleder.

Siden starten har vi været den professionelle rådgiver og leverandør på alt fra montage af vandhaner til komplette VVS-entrepriser i store byggerier.

I de seneste år er alternative energikilder blevet en vigtig del af nybyggerier og renoveringer.

Vores kundegrupper er private, virksomheder, offentlige institutioner og entrepriser.

Ligeledes udfører Brædstrup VVS Teknik renovering og opførelse af parcelhuse i hele Jylland i samarbejde med private, specialiserede byggefirmaer og arkitekter.

Service- og vedligeholdelsesarbejde udføres primært i nærområdet.

Vi samarbejder med offentlige og private hovedentreprenører under renovering og nybyggerier af boliger, lagerhaller, kontorbyggerier, industrihaller, uddannelsesinstitutioner, plejehjem og børnehaver.

Ring for nærmere oplysninger eller send os en mail.

VI HAR VÆRKTØJERNE

Uanset om du søger en samarbejdspartner eller leverandør, så er Brædstrup VVS Teknik klædt på til opgaven.
Vi har de værktøjer der skal til, for at fuldføre enhver opgave.

VI HAR ERFARINGEN

Igennem såvel lav- som højkonjunktur har vi tilpasset virksomheden og med udgangspunkt i lokalområdet, hvor Brædstrup ´s borgere er blevet serviceret i små og store opgaver, har vi arbejdet os videre ud i landet, hvor vi har været ansvarlige for vvs-entreprisen i adskillige parcelhuse, små og store boligbyggerier, erhvervsbyggerier samt offentlige byggerier.

VI HAR ØJE FOR DETALJEN

Når vi udfører og tilrettelægger en opgave har vi altid fokus på funktionalitet, kvalitet og pris.

VI HAR GODKENDT KVALITETSSIKRING

Certificeret af Tekniq Kvalitet ApS, kontrolinstans som godkender og efterprøver kvalitetledelsessystemer for autoriserede og godkendt vvs-virksomheder.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ RING ELLER SEND OS EN EMAIL